Bij studioPMU wordt u gegarandeerd behandeld door een gespecialiseerd PMU artist. Door de jaren heen worden de nieuwste technieken aangeleerd, werken we met geavanceerde apparatuur en veilige pigmenten. Het werken met de nieuwste apparatuur en technieken geven immers de mooiste resultaten!

 

Door masterclasses te volgen bij verschillende opleidingsinstituten blijven we op de hoogte van alle ins & outs betreft PMU. Het aanbod blijft verder ontwikkelen en er worden steeds nieuwe technieken ontdekt ook om bijvoorbeeld een fout geplaatste PMU weer te herstellen.

 

Naast het cosmetische deel van PMU kunt u bij studioPMU ook terecht voor het medische deel ( dermatografie ) zoals bijvoorbeeld het minder zichtbaar maken van littekens of het camoufleren van schisis.

 

Ook werken we samen met Huidtherapie Twente ( Enschede en Oldenzaal ) en SkinClinics Haaksbergen.


ILONA GROENEWEG RIPPERDA

Ik, Ilona Groeneweg, ben eigenaresse van studioPMU. En werk met veel passie als allround PMU specialiste dit alweer sinds 2001. Werken als Dermatograaf (medisch pigmenteren) is sinds 2016 ook een onderdeel van mijn werk geworden.  In zowel het cosmetische deel (Brows, Eyeliners & Lips) als het medische gedeelte (needlen & pigm areola, camoufleren van littekens, vitiligo), als het verwijderen en corrigeren van foute PMU blijf ik mijzelf ontwikkelen door regelmatig masterclasses en webinars te volgen!

 

Opgeleid door de top in de PMU ; Yevgenia, Lisa Levefer, Dmitrieva Nadezhda, Irma Hulscher en Ecuri Cosmetics.

 

 

Ben gespecialiseerd in Medische pigmentatie & Needlen, het verwijderen & corrigeren van PMU,  de (Super) Soft Natural Brow maar ook in de Klassieke Eyeliner & Eyeliner Dust en de Aquarelle Lips. 


TAMARA TE BOOME

Ik, Tamara te Boome, werk al enig jaren als allround PMU specialiste & Dermatograaf. En nu sinds 2021 ben ik werkzaam bij studioPMU. 

Naast het cosmetische deel, heb ik mij verder gespecialiseerd als dermatograaf dat wil zeggen; gespecialisteerd in Needlen & Medische pigmentatie ook wel Dermatografie genoemd. Voor medische pigmentaties zoals het creëren van areola's, het camoufleren van littekens, wijnvlekken, brandwonden & vitiligo kun u ook mij terecht.

 

Opgeleid door Irma Hulscher & Lisa Lefever (Lefever Clinic)

Ben gespecialiseerd in Needlen & Medische Pigmentatie, Strakke Powder Brows, Hairstroke Brows en klassieke Eyeliners.

 

 


Waarom studioPMU?

 20 jaar ervaring in het aanbrengen van Permanente Make-up

  • GGD  vergunning.

  • veilige pigmenten en hoogwaardige apparatuur.

  • nauwkeurig resultaat en goede service

  • getraind in de nieuwste technieken op gebied van Permanente Make-up & Dermatografie.

  • gespecialiseerd in het verwijderen & corrigeren van foutieve pigmentaties