Bij studioPMU wordt u gegarandeerd behandeld door een gespecialiseerd PMU artist. Door de jaren heen worden de nieuwste technieken aangeleerd, werken we met geavanceerde apparatuur en veilige pigmenten. Het werken met de nieuwste apparatuur en technieken geven immers de mooiste resultaten!

 

Door masterclasses te volgen bij verschillende opleidingsinstituten blijven we op de hoogte van alle ins & outs betreft PMU. Het aanbod blijft verder ontwikkelen en er worden steeds nieuwe technieken ontdekt ook om bijvoorbeeld een fout geplaatste PMU weer te herstellen.

 

Naast het cosmetische deel van PMU kunt u bij studioPMU ook terecht voor het medische deel ( dermatografie ) zoals bijvoorbeeld het minder zichtbaar maken van littekens of het camoufleren van schisis.

 

Ook werken we samen met Huidtherapie Twente ( Enschede en Oldenzaal ) en SkinClinics Haaksbergen.ILONA GROENEWEG RIPPERDA

Ik, Ilona Groeneweg, werk met veel passie als allround PMU specialiste sinds 2001. Zowel het cosmetische deel (Brows, Eyeliners & Lips) als het medische gedeelte (areola & littekens), als het verwijderen en corrigeren van foute PMU.

 

Opgeleid door de top in de PMU ; Yevgenia, Irma Hulscher en Ecuri Cosmetics.

Ben gespecialiseerd in het verwijderen & corrigeren van PMU,  de (Super) Soft Powder Brow maar ook in de Klassieke Eyeliner & Eyeliner Dust en de Aquarelle Lips.


LIEKE WERNINK


Ik, Lieke Wernink, ben schoonheidsspecialiste en loop momenteel stage bij studioPMU om me verder te ontwikkelen tot PMU specialiste. 

Naast de interne opleiding bij studioPMU word ik ook opgeleid door Yevgenia Academy. Yevgenia staat internationaal bekend om haar technieken en heeft hier ook meerdere prijzen mee gewonnen. Ik word dus opgeleid door de beste!

Gespecialiseerd in de Soft Powder Brows, Powder Brows en Hairstoke Brows


TAMARA TE BOOME


Ik, Tamara te Boome, werk al enig jaren als allround PMU specialiste. Heb me verder gespecialiseerd in het Dermatografie (Medische pigmentatie) zoals het creeren van areola of nagelbed, het camoufleren van littekens, brandwonden & vitiligo. Hiernaast ook het cosmetische deel (Brows, Eyeliners). 

Opgeleid door Irma Hulscher & Lisa Lefever (Lefever Clinic)

Ben gespecialiseerd in Dermatografie, Strakke Powder Brows, Hairstroke Brows en klassieke Eyeliners.

 

Waarom studioPMU?

 20 jaar ervaring in het aanbrengen van Permanente Make-up

  • GGD  vergunning.

  • veilige pigmenten en hoogwaardige apparatuur.

  • nauwkeurig resultaat en goede service

  • getraind in de nieuwste technieken op gebied van Permanente Make-up & Dermatografie.

  • gespecialiseerd in het verwijderen & corrigeren van foutieve pigmentaties