Bij studioPMU wordt u gegarandeerd behandeld door een gespecialiseerd PMU artist. Door de jaren heen worden de nieuwste technieken aangeleerd, werken we met geavanceerde apparatuur en veilige pigmenten. Het werken met de nieuwste apparatuur en technieken geven immers de mooiste resultaten!

 

Door masterclasses te volgen bij verschillende opleidingsinstituten blijven we op de hoogte van alle ins & outs betreft PMU. Het aanbod blijft verder ontwikkelen en er worden steeds nieuwe technieken ontdekt ook om bijvoorbeeld een fout geplaatste PMU weer te herstellen.

 

Naast het cosmetische deel van PMU kunt u bij studioPMU ook terecht voor het medische deel ( dermatografie ) zoals bijvoorbeeld het minder zichtbaar maken van littekens of het camoufleren van schisis.

 

Ook werken we samen met Huidtherapie Twente ( Enschede en Oldenzaal ) en SkinClinics Haaksbergen.


ILONA GROENEWEG RIPPERDA

Ik, Ilona Groeneweg, PMU-artist, PMU-Trainster & Dermatograaf. Ben eigenaresse van studioPMU & PMU Prof. Alweer sinds 2001 werk ik met veel passie als allround PMU specialiste daarnaast werk ik als Dermatograaf (medisch pigmenteren) is sinds 2016.

In zowel het Cosmetische deel (Brows, Eyeliners & Lips) als het Medische gedeelte (pigmenteren van areola, camoufleren van littekens & vitiligo), als het verwijderen en corrigeren van foute PMU blijf ik mijzelf ontwikkelen door regelmatig trainingen, masterclasses en webinars te volgen! 

 

Opgeleid door de top in de PMU ; Sviato Academy, Anna Kutsevolova, Yevgenia, Lisa Levefer, Dmitrieva Nadezhda, Sofie Timmer, Irma Hulscher en Ecuri Cosmetics.

 

Ben gespecialiseerd in Medische pigmentatie & Needlen, de Hyper Realistic Brow &  de (Super) Soft Natural Brow maar ook in de Klassieke Eyeliner & Eyeliner Dust en de Blush of Aquarelle Lips. 


DAPHNE SPIJKER

Ik, Daphne Spijker werk alweer 5 jaar als allround PMU specialiste. En nu ook als Fine Line artist! Dit hoofzakelijk in mijn eigen praktijk in Manderveen maar ook op locatie in Zwolle en hier bij studioPMU in Enschede.

Omdat ik het beste uit mijzelf wil halen en up to date wil blijven van de nieuwste trends en technieken volg ik regelmatig masterclasses. Een hoogwaardig resultaat mag u dan ook verwachten!

 

Mijn specialisaties zijn vooral de Soft Powder Brow, Eyeliners en de Blush Lip pigmentatie. Maar ook de fine line Tattoos.

 

Opgeleid door; Sviato Academy, Anna Kutsevolova, Yevgenia, Dmitrieva Nadezhda, MPBrows & AV-PMU.

 


Waarom studioPMU?

  ruim 20 jaar ervaring in het aanbrengen van Permanente Make-up

  • GGD  vergunning.

  • veilige pigmenten en hoogwaardige apparatuur.

  • nauwkeurig resultaat en goede service.

  • traint andere PMU artist
  • getraind in de nieuwste technieken op gebied van Permanente Make-up & Dermatografie.

  • gespecialiseerd in het verwijderen & corrigeren van foutieve pigmentaties