Bij studioPMU werken we met de veilige pigmenten van Biotek en Haute Couture.

Bij permanente make-up wordt gebruik gemaakt van zowel anorganische pigmenten (aardmineralen) als organische pigmenten. Organische pigmenten worden vaker gebruikt en zijn kleurrijker vergeleken met anorganische pigmenten die minder allergeen zijn, maar langer mooi in de huid blijven zitten. Combinaties hiervan worden hybride pigmenten genoemd. De kleurstoffen in pigmenten die wij gebruiken bevatten geen giftige of kankerverwekkende middelen.

 

De innovatieve BioResistent steriele kleuren van BioTek hebben super geconcentreerd en gestabileerde formule.  

Haute Couture-pigmenten zijn sterke hybride pigmenten 

De pigmenten worden gebruikt voor natuurlijke, moderne en stijlvolle permanente make-up. De HC-pigmenten zijn stuk voor stuk prachtige tinten, zijn hoog geconcentreerd en hebben een perfect kleurbehoud na genezing. Wat de pigmenten zo bijzonder maakt, is vooral de hoge concentratie van de kleur. 

HC-pigmenten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De hoog geconcentreerde HC-pigmenten zijn alleen te gebruiken door ervaren afgestudeerde permanente make-up specialisten. Een hoge concentratie betekent een langere houdbaarheid in de huid, maar ook een snellere opname van het pigment. Het vervagen van de HC-pigmenten zal heel geleidelijk zijn