PERFECTE WENKBRAUWEN?

Kies voor PMU!  Met verschillende methode creëren we (weer) de wenkbrauwen die passen in uw gelaat! Soms is het een kwestie van een nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net wat voller, langer of breder wil. Ook is PMU  dé manier om slecht geëpileerde wenkbrauwen weer de juiste vorm te geven.

SOFT POWDER BROWS

Een vollere maar wel een zachte natuurlijke wenkbrauw ?

  

De techniek oogt zacht, poederig en natuurlijk. Geeft een perfecte zachte wenkbrauw niet een hard onnatuurlijk model.

De onderlijn van de wenkbrauw wordt iets strakker gepigmenteerd, zonder harde lijnen, dit om de ogen mooi uit te laten komen. De bovenlijn van de wenkbrauw wordt zacht uit gepoederd, deze blijft zacht.

 

De Soft Powder Brow worden met de ombre techniek gezet; Ombre wil zeggen dat de kleur van licht naar donker verloopt en andersom. Bij deze Brows laten we de pigmentatie van licht naar donker verlopen, van neus naar staart en van licht naar donker van boven naar beneden. 

   

Deze techniek wordt met de machine aangebracht en is geschikt voor elk huidtype, elke leeftijd.

Soft Powder Brows blijven zo'n 2 jaar mooi

 

 

 

 

POWDER BROWS

 

Bij de Powder Brows techniek creëren we een volle wenkbrauw, te vergelijken met een make-up wenkbrauw. Bij de Powder Brows wordt de gehele wenkbrauw egaler in gepoederd.  Deze techniek maakt een zachte wenkbrauw maar compacter en strakker dan de Soft Natural Brows. Ook bij de strakkere Powder Brows creëren we geen harde lijnen.

 

Qua kleur kunnen we ze van zacht bruin tot echt donker bruin maken, naar uw eigen wens. De Powder Brow geeft geen onnatuurlijk effect maar een zachte compacte wenkbrauw. 

 

Deze techniek wordt met de machine aangebracht en is geschikt voor elk huidtype.

Powder Brows blijven vaak zo'n 2 jaar mooi.

 

 

COMBO BROWS

Een combinatie van de Hyper Realistic techniek met de Soft Powder Brow techniek. Als de huid geschikt is kan het mooier zijn om een paar hairstrokes te plaatsen maar toch het zachte van de Natural Soft Brow te bewaren. De hoeveelheid hairstrokes is naar wens aan te passen.

HYPER REALISTIC BROWS

De Hyper Realistic Brow techniek wordt aangebracht met de machine. Met een flinterdunne nano naald worden er kleine haartjes met de haargroei mee gepigmenteerd op de natuurlijke haarlijn. Het geeft een ultra natuurlijk resultaat.

Deze techniek geeft dunne zachte strokes/ haartjes, is nagenoeg geschikt voor elk huidtype en huidconditie. Blijft vaak 1.5 jaar mooi.  Tijdens het intake gesprek wordt besproken of de huid hiervoor geschikt is.

MICRO BLADING

 

Bij deze manier van pigmenteren wordt een manuele pen

ivm de machine gebruikt. Deze pen heeft een rij ultrafijne, steriele naaldjes. De strokes zijn flinterdun en worden met de natuurlijke haargroei mee, geplaatst. 

Met Micro Blading brengen we pigment onder huid aan met een soort vegende beweging. Hierdoor ontstaan flinterdunne krasjes in uw huid waarin pigment achterblijft.

Micro Blading is mooie techniek maar omdat er toch meer huidtrauma (huidbeschadiging) ontstaat, is Micro blading niet jaar na jaar te doen. Vaak blijft een Micro Blading mooi tot maximaal 3 opfrisbehandelingen .

Micro Blading is niet geschikt voor elk huidtype en huidconditie, opfris is vaak nodig na 1 jaar. 

Tijdens het intake gesprek wordt besproken en bekeken of uw huid hiervoor geschikt is.

 


HOE WERKT HET?

U kunt online inplannen of telefonisch, via Messenger of per mail contact opnemen met de Studio. Vervolgens plannen we intake gesprek in of op een andere dag vóór de behandeling of in combinatie met de behandeling op 1 dag. Tijdens het intakegesprek worden de mogelijkheden en wensen besproken evenals het toestemmingsformulier, de risico's & nazorg. 

 

*Het is aan te raden een emla-creme (lidocaïne)  aan te schaffen voor de behandeling, dit doet u via de huisarts. Deze crème laten we voor het pigmenteren inwerken, het zal de behandeling nagenoeg pijnloos maken.

 

De eerste behandeling duurt zo'n 1,5 tot 2 uur, o.a afhankelijk van het intake gesprek. 
Voor we beginnen worden eerst uw wensen en verwachtingen besproken en het wenkbrauw-model getekend passend bij uw gezichtsvorm en natuurlijke wenkbrauw. Wanneer u helemaal tevreden bent met het model, gaan we beginnen met het pigmenteren.  Na het pigmenteren brengen we een nazorg product aan en we laten de pigmentatie genezen. 

Na ongeveer 7 dagen is de huid helemaal hersteld.

Zes weken later vindt de nabehandeling plaats: de pigmentatie zal enig sinds vervagen en op sommige plekken  afgestoten zijn.  Dit is een normaal proces, er zal bij de ene huid meer afstoten terwijl bij de ander de hele pigmentatie nog goed zit. Bij de 2e behandeling  werken de pigmentatie weer bij.


VRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

Let op dat u uw mailadres & telnr juist invult, anders wordt contact opnemen erg lastig.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.