lees hier de ervaringen van StudioPMU klanten ;

Commentaren: 16
 • #16

  Bregje (vrijdag, 07 juni 2024 13:33)

  Bijzonder prettige salon met uitstekend resultaat. Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Vakwerk!

 • #15

  Saskia Fokkens (dinsdag, 04 mei 2021 21:52)

  Ik heb lang getwijfeld over permanente make up, maar aangezien ik alleen maar goede verhalen hoorde over Ilona toch de stap gemaakt!

  En ik ben ontzettend blij met mijn 'nieuwe' wenkbrauwen die mooi natuurlijk ogen.

  Ilona komt met een deskundig advies, werkt secuur en hygiënisch en gaat alleen voor het beste resultaat, het vertrouwen is er direct.

  Ontzettend bedankt Ilona, je bent echt een vakvrouw!

 • #14

  Evelien Bulthuis (zaterdag, 24 april 2021 09:45)

  Absolute aanrader! Zeer deskundig, precies en ruimte om af te stemmen op je eigen wensen.

 • #13

  Ingrid (donderdag, 19 december 2019 16:37)

  Heb wenkbrauwen en eyeliners laten zetten bij Ilona. Ben erg tevreden met het resultaat.
  Ilona neemt voor je alle tijd net zo lang tot het helemaal goed is. Zij is zeker een aanrader!

 • #12

  Meriam (dinsdag, 09 juli 2019 22:09)

  Mijn wens was al jaren, mooie wenkbrauwen! Ik had alleen maar een paar donshaartjes en verder helemaal niks! Voor een aantal weken geleden moest ik geopereerd worden en ik zei tegen mijn man, ik teken wel wenkbrauwen hoor want ik zie er niet uit.. toen hij me zag tekenen en doen zei hij; “nu is het klaar, zoek iemand die je wenkbrauwen heel mooi kan maken”. Hij heeft onze dochters de opdracht gegeven en we zijn hier uitgekomen. Alleen maar positief, het maken van de afspraak, de afspraak zelf, uitleg, advies, eerlijkheid, alles perfect! Gisteren voor de nazorg geweest en weer super positief! Ik kan Studio PMU zeker aanraden!

 • #11

  Marlin (woensdag, 12 juni 2019 14:06)

  Gisteren een "touch up" gehad voor mijn vorig jaar gezette wenkbrauwen. Ze werden een beetje grijzig. Na uitvoerig overleg, heeft Ilona ze weer tip top in orde gemaakt!
  Ik ben er weer helemaal blij mee.
  Ilona, je bent een vakvrouw en ook nog superlief!!!

 • #10

  Monique Faber (dinsdag 09 april 2019 14.51) (dinsdag, 09 april 2019 14:57)

  Vandaag bij Ilona geweest om mijn wenkbrauwen bij te laten werken.
  Het ziet er weer ontzettend natuurlijk en mooi uit.
  Het pakt bij mij iets minder goed, maar Ilona gaat door met de behandelingen totdat je tevreden bent dit vind ik echt top..
  Ze is super vakkundig en professioneel echt een aanrader.

 • #9

  Sylvia (zaterdag, 23 maart 2019 10:08)

  Afgelopen dinsdag 2e behandeling voor mijn wenkbrauwen gehad! Weer hartstikke mooi! Studio PMU is een professionele studio gericht op PMU en Ilona is uitermate deskundig!

 • #8

  Danielle (vrijdag, 22 maart 2019 20:26)

  Voor de meeste natuurlijke wenkbrauwen het enige juiste adres in de omgeving (en vast ook daarbuiten�). Professioneel, geduldig en altijd vriendelijk.

 • #7

  Margot (vrijdag, 22 maart 2019 07:55)

  Superblij ben ik met m’n wenkbrauwen en zeker dankzij Ilona. Gezellig, vriendelijk en bovenal is ze uitermate deskundig en neemt ze de tijd. Ik kan niet anders zeggen dan ‘klasse’ en dankjewel Ilona!

 • #6

  Kim (maandag, 18 maart 2019 15:02)

  Door post traumatische stress stoornis heb ik een dwangstoornis ontwikkeld die ervoor zorgt dat ik continu aan mijn wenkbrauwen friemel. Daardoor vallen de haartjes uit en ontstaan kleine wondjes. In de loop der jaren heeft zich littenweefsel gevormd en groeien er bijna geen haartjes meer.

  Een gek gezicht, zo zonder wenkbrauwen. Jaren lang heb ik daarom mijn wenkbrauwen getekend met potloden, maar op het moment dat ik weer begin te friemelen, is dat natuurlijk al snel weggeveegd. Bovendien sta je altijd op met een 'naakt' gezicht en je moet opletten met zwemmen of wanneer je door je gezicht veegt.

  PMU heb ik heel lang uitgesteld omdat ik het heel eng vond. Via via werd Ilona mij aangeraden. Ze heeft me gerustgesteld en allerlei vormen en kleuren laten zien. Ze heeft echt verstand van zaken en heeft een heel vaste hand waardoor ze heel precies kan werken.

  Vanwege het littekenweefsel pakt het bij mij minder goed waardoor ik wat extra behandelingen nodig had. Ook moet ik het wat sneller bijwerken dan gemiddeld maar dat is het dubbel en dwars waard.

  Mijn nieuwe wenkbrauwen hebben mij een stuk zelfvertrouwen terug gegeven en ik hoef me niet meer te schamen als ik geen make-up draag. PMU laten zetten bij Ilona was de beste beslissing ooit! Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

 • #5

  Sonja Klaassen (dinsdag, 19 februari 2019 18:43)

  Vorige week lippigmentatie laten zetten, en het resultaat is precies zoals ik het wil! Goede uitleg van de behandeling en erg klantvriendelijk. Kortom een aanrader!

 • #4

  Minke (vrijdag, 15 februari 2019 16:47)

  Wenkbrauwen laten zetten door Ilona. Erg tevreden over het resultaat. Ze luistert echt naar je wensen en legt alles goed uit. Heel mooi en natuurlijk resultaat.

 • #3

  Joke Gering (vrijdag, 15 februari 2019 08:51)

  Ik ben superblij met m’n wenkbrauwen, Ilona is een specialist pur sang. Daarnaast hebben we ook altijd ontzettend veel lol samen. Ilona ik vind he echt een topper, we zien elkaar de 28ste�

 • #2

  Karlijn (donderdag, 14 februari 2019 16:01)

  Super blij met mijn mooie natuurlijke wenkbrauwen!
  Ilona is heel professioneel, weet precies wat ze doet en geeft goed advies over de kleur en vorm van de wenkbrauwen. Een aanrader!

 • #1

  Riet Hoek (donderdag, 14 februari 2019 14:47)

  Vorige week mijn eerste afspraak gehad ivm mijn wenkbrauwen. Ik moet nu nog terug komen over vijf weken om ze te laten bijwerken. Ik ben nu al erg tevreden over de behandeling en hoe mijn wenkbrauwen eruit zien.