SPREKENDE OGEN?

 

 

Eyeliner pigmentatie is eigenlijk ideaal voor iedereen! En subtiele pigmentatie tussen de wimperhaartjes geeft u namelijk gelijk al een vollere wimperopslag en sprekender ogen!

Bij eyeliner pigmentaties is veel mogelijk; kiest u voor een volle of subtiele lijn? Een strakke of potloodlijn? Een soft eyeliner met of zonder wing of toch eyeliner Dust? Of meerdere kleuren? 

 

 

 

Infralash Eyeliner

 

Een Infralash is een pigmentatie tussen de wimperrand, kan zowel boven als onder geplaatst worden en is mooi bij iedereen. Bij elke Eyeliner, gezet bij studioPMU,  wordt een infralash gezet. Dit geeft gelijk een vollere wimperrand.

 

 

Basis Eyeliner

 

Kies voor een Basis Eyeliner wanneer u een strakke of subtiele eyeliner wenst. Afhankelijk van uw oog-vorm wordt een eyeliner gezet in het model wat u het best past. Let wel soms is passender een Soft Eyeliner te zetten, dit wordt altijd vooraf aan de behandeling besproken.

 

 

Soft Eyeliner

 

Een Soft Eyeliner is een zachte pigmentatie ipv een strakke lijn. De Soft Eyeliner is passende voor elk oog en elke leeftijd.  Geeft een mooie zachte oogopslag en blijft mooi gedurende de jaren.

 

 

Dust Eyeliner 

 

Dust Eyeliner is een Soft eyeliner met een extra zachte poederachtige pigmentatie erboven.

Dust Eyeliners zijn mogelijk in veel verschillende kleuren; van zwart, bruin & grijs

 

  

 


HOE WERKT HET?

U kunt online inplannen of telefonisch, via Messenger of per mail contact opnemen met de Studio. Vervolgens plannen we intake gesprek in of op een andere dag vóór de behandeling of in combinatie met de behandeling op 1 dag. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en wensen alsmede het toestemmingsformulier, de risico's en de nazorg. 

 

De eerste behandeling duurt zo'n 1,5 tot 2 uur, o.a afhankelijk van het intake gesprek. 

Voor we beginnen worden eerst uw wensen en verwachtingen besproken betreft het eyeliner-model.  Na het pigmenteren brengen we een nazorg product aan en we laten de pigmentatie genezen.

Na ongeveer 7-14 dagen is de huid helemaal hersteld.

Zes weken later vindt de nabehandeling plaats: de pigmentatie zal enig sinds vervagen en op sommige plekken afgestoten zijn.  Dit is een normaal proces, er zal bij de ene huid meer afstoten terwijl bij de ander de hele pigmentatie nog goed zit. Bij de 2e behandeling  werken de pigmentatie weer bij, ook kunnen er nog kleine aanpassingen gedaan worden; iets breder of toch iets langer.  

 


VRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

Let op dat u uw mailadres & telnr juist invult, anders wordt contact opnemen erg lastig.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.