DE MOOISTE LIPPEN

Voor mooie lippen en lipcontour bestaan er met permanente make-up veel mogelijkheden. Een lipcontour die ongelijk is kan vaak weer gelijk gemaakt worden met een zachte schaduw die overloopt in nagenoeg uw eigen lipkleur.

 

Pigmentverlies rondom de mond kunnen we corrigeren of we geven de volledige lippen een frissere tint met de Blush of Aquarelle techniek.

 

Met de Blush en Aquarelle techniek zal het pigment altijd een transparantie hebben, nooit zo dekkend als een lipstick. Het geeft een zachte poederachtige pigmentatie, zonder dat het een duidelijke contour heeft. Hiervoor kiezen we vaak voor een natuurlijke frisse kleur, zo lijkt het alsof het uw eigen lipkleur is maar dan frisser en voller!

 

Bij een Full Lips pigmentatie geven we een meer volledige inkleuring van de lippen, meer lipstick effect. We kunnen de pigmentatie zetten met of zonder duidelijke lipcontour.

 

Bij elke pigmentatie bespreken we de kleur keuze vooraf, we kunnen kiezen voor een natuurlijke frisse kleur of duidelijker lipkleur. Afhankelijk van uw wensen, uw huid & haar kleur maken we de kleurkeuze.  

 


 Hoe werkt het?

 

U kunt online inplannen of telefonisch, via Messenger of per mail contact opnemen met de Studio. Vervolgens plannen we intake gesprek in of op een andere dag vóór de behandeling of in combinatie met de behandeling op 1 dag. Tijdens dit gesprek bespreken we het toestemmingsformulier, de risico's en de nazorg. 

 

De eerste behandeling duurt zo'n 2 uur, o.a afhankelijk van het intake gesprek. 

Voor we beginnen worden eerst uw wensen en verwachtingen besproken betreft de lip-pigmentatie. 

De contouren van de lippen worden voorgetekend met een speciaal lippotlood, en we beginnen met pigmenteren. Na het pigmenteren brengen we een nazorg product aan en we laten de pigmentatie genezen. Na ongeveer 7-14 dagen is de huid helemaal hersteld.

Zes weken later vindt de 1e nabehandeling plaats: de lip-pigmentatie zal erg vervagen.  Dit is een normaal proces, de huid van de lippen is flinterdun en zal veel pigment weer loslaten. De pigmenten moeten als ware opgebouwd worden, laag op laag. Bij de 2e behandeling  werken we de pigmentatie weer bij.  De 3e behandeling vindt 6 weken na de 2e behandeling plaats om wederom een laagje pigment aan te brengen en laatste puntjes op de "i" te zetten. 

 

*Het is aan te raden een emla-creme (lidocaïne)  aan te schaffen voor de behandeling, dit doet u via de huisarts. Deze crème laten we voor het pigmenteren inwerken, het zal de behandeling nagenoeg pijnloos maken.

 

VRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

Let op dat u uw mailadres & telnr juist invult, anders wordt contact opnemen erg lastig.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.