DEURNINGERSTRAAT 23D ENSCHEDE    0547 - 37 57 37


VERWIJDEREN FOUTE PERMANENTE MAKE UP

Het gebeurd nog wel eens dat een permanente make up niet geheel naar wens is.  De kleur bevalt bijvoorbeeld niet of de vorm is niet juist.

Met PIGMENT-OFF kunnen we de foute pigmenten weer uit uw huid verwijderen!

Door middel van een vloeistof die we net onder de huid pigmenteren wordt de foutieve PMU door de huid naar buiten afgestoten. Er blijven geen restanten in de huid of lymfeklieren achter.  De vloeistof van PIGMENT-OFF bevat geen zuren of zouten, is niet kankerverwekkend of schadelijk voor huid of haargroei.

 

 Het zetten van een PMU is vaak met een paar uur gedaan maar hou er wel rekening mee dat het verwijderen van PMU meer tijd  kan kosten.  Vaak zijn 2 tot 4 behandelingen voldoende om de PMU te verwijderen. Wanneer de huid erg verzadigd is of wanneer de kleur erg donker is, is het mogelijk dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is lastig voortijd te bepalen en wordt tijdens het intake gesprek besproken.

 

Het herstel van de huid na de behandeling heeft tijd nodig, net als bij een schaafwond is de nieuwe huis roze en dunner van structuur, na een aantal maanden tot een jaar past de huidskleur zich weer aan naar uw eigen huidskleur. Een goede en juiste nazorg is van groot belang, dit wordt u allemaal voor de behandeling uitgelegd.

 

*zonder zout of zuren

*zonder laser

*niet schadelijk voor uw huid of de haargroei

*bevat geen kankerverwekkende componenten

*<1% kans op litteken vorming

* geschikt voor wenkbrauwen, eyeliners & lippigmentatie's

*verwijdert ALLE kleuren en ALLE soorten pigment

*geen risico op hyper- of hypopigmentatie

* al vanaf € 100,-