DE MOOISTE LIPPEN

Voor een mooie lipcontour bestaan er met permanente make-up veel mogelijkheden. Een lipcontour die ongelijk is kan vaak weer gelijk gemaakt worden met een zachte schaduw die overloopt in nagenoeg uw eigen lipkleur.

 

Ook pigmentverlies kunnen we corrigeren of de volledige lippen in een ander tintje kleuren  met een Full Lips of Aquarelle pigmentatie.

 

Een Full-lips pigmentatie zal altijd wel een transparantie hebben, nooit zo dekkend als een lipstick. Maar geeft wel een volledige inkleuring van de lippen. We kunnen de pigmentatie zetten met of zonder duidelijke lipcontour.

 

Met de nieuwste techniek; Aquarelle Lips geven we de lippen die zachte volle kleur zonder dat het een duidelijke contour heeft. U krijgt dus geen harde lijnen om de lippen maar een poederachtige opvulling van de kleur.  Dit oogt nog natuurlijker, zachter en geeft een mooie kleuring aan de lippen! 

 

 

Hoe werkt het?

U kunt telefonisch, via Messenger of per mail contact opnemen met de Studio. Vervolgens plannen we intake gesprek in of op een andere dag vóór de behandeling of in combinatie met de behandeling op 1 dag. Tijdens dit gesprek bespreken we het toestemmingsformulier, de risico's en de nazorg. 

 

De eerste behandeling duurt zo'n 2 tot 2,5 uur, o.a afhankelijk van het intake gesprek. 

Voor we beginnen worden eerst uw wensen en verwachtingen besproken betreft de lip-pigmentatie. 

De contouren van de lippen worden voorgetekend met een speciaal lippotlood, en we beginnen met pigmenteren. Na het pigmenteren brengen we een nazorg product aan en we laten de pigmentatie genezen. Na ongeveer 7-14 dagen is de huid helemaal hersteld.

Zes weken later vindt de 1e nabehandeling plaats: de lip-pigmentatie zal erg vervagen.  Dit is een normaal proces, de huid van de lippen is flinterdun en zal veel pigment weer loslaten. De pigmenten moeten als ware opgebouwd worden, laag op laag. Bij de 2e behandeling  werken we de pigmentatie weer bij.  De 3e behandeling vindt 6 weken na de 2e behandeling plaats om wederom een laagje pigment aan te brengen en laatste puntjes op de "i" te zetten. 

 

*Het is aan te raden een emla-creme (lidocaïne)  aan te schaffen voor de behandeling, dit doet u via de huisarts. Deze crème laten we voor het pigmenteren inwerken, het zal de behandeling nagenoeg pijnloos maken.

 

VRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

Let op dat u uw mailadres & telnr juist invult, anders wordt contact opnemen erg lastig.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.