SPREKENDE OGEN?

Dan is eyeliner pigmentatie ideaal voor u!  

U kunt kiezen voor een smalle of volle eyeliner, strakke of juist een potloodlijn, een boven of enkel onder-eyeliner of toch beide? Wilt u enkel uw wimperopslag voller maken zonder een echte zichtbare eyeliner? Ga dan voor de infralash pigmentatie; een subtiele pigmentatie tussen de eigen wimperhaartjes, deze geeft direct sprekender ogen! 

Bij STUDIO PMU zetten we bij elke eyeliner ook een infralash om een zo sprekend mogelijk resultaat te creëren.

 


HOE WERKT HET?

U kunt telefonisch, via Messenger of per mail contact opnemen met de Studio. Vervolgens plannen we intake gesprek in of op een andere dag vóór de behandeling of in combinatie met de behandeling op 1 dag. Tijdens dit gesprek bespreken we het toestemmingsformulier, de risico's en de nazorg. 

 

De eerste behandeling duurt zo'n 1 tot 2 uur, o.a afhankelijk van het intake gesprek. 

Voor we beginnen worden eerst uw wensen en verwachtingen besproken betreft het eyeliner-model.  Na het pigmenteren brengen we een nazorg product aan en we laten de pigmentatie genezen.

Na ongeveer 7 dagen is de huid helemaal hersteld.

Zes weken later vindt de nabehandeling plaats: de pigmentatie zal enig sinds vervagen en op sommige plekken  afgestoten zijn.  Dit is een normaal proces, er zal bij de ene huid meer afstoten terwijl bij de ander de hele pigmentatie nog goed zit. Bij de 2e behandeling  werken de pigmentatie weer bij, ook kunnen er nog kleine aanpassingen gedaan worden; iets breder of toch iets langer.  Vervolgens komt u na  6 weken nogmaals terug voor een controle behandeling, om de laatste puntjes op de "i" te zetten. 

 


VRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.