PERFECTE WENKBRAUWEN?

Kies voor PMU of MB!  Met verschillende methode creëren we (weer) de wenkbrauwen die passen in uw gelaat! Soms is het een kwestie van een nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net wat voller, langer of breder wil. Ook is PMU  dé manier om slecht geëpileerde wenkbrauwen weer de juiste vorm te geven.

MICRO BLADING

 

Bij deze manier van pigmenteren wordt een manuele pen gebruikt die bestaat uit ultrafijne, steriele naaldjes. Deze zijn flinterdun en worden met de natuurlijke haargroei mee, geplaatst. 

Met Natural Micro Blading brengen we pigment onder huid aan met een soort vegende beweging. Hierdoor ontstaan flinterdunne krasjes in uw huid waarin pigment achterblijft. De techniek waarmee de meest natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd kunnen worden! Tijdens het intake gesprek wordt besproken en bekeken of uw huid hiervoor geschikt is.

 

PMU HAIRSTROKE

De PMU hairstroke techniek wordt aangebracht met de machine, met een flinterdunne steriele nano naald. Bij deze techniek worden haartjes met de natuurlijke haargroei mee, gepigmenteerd. 

Tijdens het intake gesprek wordt besproken en bekeken of uw huid hiervoor geschikt is.

 

SHADOW OF OMBRE TECHNIEK

Liever een vollere maar zachte wenkbrauw ?

Met de shadow techniek creeren we een poederachtige wenkbrauw te vergelijken met een zachte aangebrachte wenkbrauwpoeder. Deze techniek wordt met de machine aangebracht en is geschikt voor elk huidtype. De shadow-techniek oogt  zacht en iets compacter, geeft een perfecte wenkbrauw en iets meer vorm dan de wat luchtiger hairstroke.

 

De ombre-techniek is te vergelijken met de shadow-techniek maar bij de ombre wordt de aanzet van de wenkbrauw luchtiger gepigmenteerd dan het midden en einde van de wenkbrauw. Ook, indien gewenst, kunnen we de aanzet met een lichtere teint pigmenteren en overlaten lopen naar het wat donkerder midden en eind van de wenkbrauw.

 

 

COMBI -SHADOW WENKBRAUW

Het beste van beide technieken gecombineerd, de aanzet wordt gedaan met de MB of hairstroke techniek. Deze loopt door in een zachte poeder pigmentatie, gedaan met de shadow techniek.

 


HOE WERKT HET?

U kunt telefonisch, via Messenger of per mail contact opnemen met de Studio. Vervolgens plannen we intake gesprek in of op een andere dag vóór de behandeling of in combinatie met de behandeling op 1 dag. Tijdens dit gesprek bespreken we het toestemmingsformulier, de risico's en de nazorg. 

 

*Het is aan te raden een emla-creme (lidocaïne)  aan te schaffen voor de behandeling, dit doet u via de huisarts. Deze crème laten we voor het pigmenteren inwerken, het zal de behandeling nagenoeg pijnloos maken.

 

De eerste behandeling duurt zo'n 1 tot 2 uur, o.a afhankelijk van het intake gesprek. 
Voor we beginnen worden eerst uw wensen en verwachtingen besproken en het wenkbrauw-model getekend passend bij uw gezichtsvorm en natuurlijke wenkbrauw. Wanneer u helemaal tevreden bent met het model, gaan we beginnen met het pigmenteren.  Na het pigmenteren brengen we een nazorg product aan en we laten de pigmentatie genezen. 

Na ongeveer 7 dagen is de huid helemaal hersteld.

Zes weken later vindt de nabehandeling plaats: de pigmentatie zal enig sinds vervagen en op sommige plekken  afgestoten zijn.  Dit is een normaal proces, er zal bij de ene huid meer afstoten terwijl bij de ander de hele pigmentatie nog goed zit. Bij de 2e behandeling  werken de pigmentatie weer bij, ook kunnen er nog kleine aanpassingen gedaan worden; iets breder of toch iets langer.  Vervolgens komt u na  6 weken nogmaals terug voor een controle behandeling, om de laatste puntjes op de "i" te zetten. Bij STUDIO PMU  bestaat dus de gehele behandeling uit drie gedeeltes.

Na de PMU behandeling ontvangt u een inktpaspoort, daarin wordt vermeld welke pigmenten er bij u gebruikt zijn. Bewaar dit inktpaspoort goed! Er kan naar worden gevraagd bij een arts en/of dermatoloog (indien nodig) en bij de opfrisbehandelingen.


VRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.