PERFECTE WENKBRAUWEN?

Kies voor PMU!  Met verschillende methode creëren we (weer) de wenkbrauwen die passen in uw gelaat! Soms is het een kwestie van een nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net wat voller, langer of breder wil. Ook is PMU  dé manier om slecht geëpileerde wenkbrauwen weer de juiste vorm te geven.

PIXEL BROWS

Dé nieuwste techniek in de PMU!

 

Een super zacht eind resultaat, kleine pixels geven een mooi compacte wenkbrauw zonder onnatuurlijke harde lijnen. De Pixel Brow loopt net als bij een Ombre Brow van licht naar donker. Geeft een nóg iets luchtiger eind resultaat dan de Ombre Brow.

Geschikt voor elk huidtype van elke leeftijd. Blijft zon 1.5 tot 2 jaar mooi!

OMBRE BROWS

Een vollere maar zachte natuurlijke wenkbrauw ?

 

Ombre wil zeggen dat de kleur van licht naar donker verloopt en andersom. Bij de Ombre Brows laten we de pigmentatie van licht naar donker verlopen, van neus naar staart en van licht naar donker van boven naar beneden.

 

De techniek oogt zacht, natuurlijk en iets compacter. De Ombre Brow geeft een perfecte zachte wenkbrauw niet een hard onnatuurlijk model. Daarnaast geeft de Ombre Brow meer vorm aan de wenkbrauw dan de wat luchtiger hairstroke of micro blading. 

De Soft Ombre Brow is nóg zachter dan de Ombre Brow om een nóg natuurlijker effect te creëren. 

 

 

 Deze techniek wordt met de machine aangebracht en is geschikt voor elk huidtype, elke leeftijd.

Ombre Brows blijven 1.5 tot 2 jaar mooi

 

 

 

 

POWDER BROWS

 

Bij de Powder Brows techniek creëren we een strakkere wenkbrauw, te vergelijken met een poedermake-up wenkbrauw. De Powder Brows zijn ook wel bekend als InstaBrows; geven een perfecte strakke Brow look. 

Deze techniek wordt met de machine aangebracht en is geschikt voor elk huidtype, vaak mooier bij de jongere types.

Powder Brows blijven vaak 1.5 tot 2 jaar mooi.

 

 

COMBO BROWS

Een combinatie van de Hairstroke techniek met de Ombre techniek. Als de huid geschikt is kan het mooier zijn om een paar hairstrokes te plaatsen maar toch het zachte van de Ombre te bewaren. De hoeveelheid hairstrokes is naar wens aan te passen.

HAIRSTROKE

De Hairstroke techniek wordt aangebracht met de machine. Met een flinterdunne nano naald worden er kleine haartjes met de haargroei mee gepigmenteerd. 

Hairstrokes tov Micro Blading; haartjes getekend met de machine geeft minder huidtrauma dan aangebracht met de pen wat een voordeel is op langer termijn.

De Hairstroke geeft dunne strakke strokes, is niet geschikt voor elk huidtype en huidconditie. Blijft vaak 1.5 jaar mooi.  Tijdens het intake gesprek wordt besproken of de huid hiervoor geschikt is.

MICRO BLADING

 

Bij deze manier van pigmenteren wordt een manuele pen

ivm de machine gebruikt. Deze pen heeft een rij ultrafijne, steriele naaldjes. De strokes zijn flinterdun en worden met de natuurlijke haargroei mee, geplaatst. 

Met Micro Blading brengen we pigment onder huid aan met een soort vegende beweging. Hierdoor ontstaan flinterdunne krasjes in uw huid waarin pigment achterblijft.

Micro Blading is mooie techniek maar omdat er toch meer huidtrauma (huidbeschadiging) ontstaat, is Micro blading niet jaar na jaar te doen. Vaak blijft een Micro Blading mooi tot maximaal 3 opfrisbehandelingen .

Micro Blading is niet geschikt voor elk huidtype en huidconditie, opfris is vaak nodig na 1 tot 1.5 jaar. 

Tijdens het intake gesprek wordt besproken en bekeken of uw huid hiervoor geschikt is.

 


HOE WERKT HET?

U kunt telefonisch, via Messenger of per mail contact opnemen met de Studio. Vervolgens plannen we intake gesprek in of op een andere dag vóór de behandeling of in combinatie met de behandeling op 1 dag. Tijdens het intakegesprek worden de mogelijkheden en wensen besproken evenals het toestemmingsformulier, de risico's & nazorg. 

 

*Het is aan te raden een emla-creme (lidocaïne)  aan te schaffen voor de behandeling, dit doet u via de huisarts. Deze crème laten we voor het pigmenteren inwerken, het zal de behandeling nagenoeg pijnloos maken.

 

De eerste behandeling duurt zo'n 1,5 tot 2 uur, o.a afhankelijk van het intake gesprek. 
Voor we beginnen worden eerst uw wensen en verwachtingen besproken en het wenkbrauw-model getekend passend bij uw gezichtsvorm en natuurlijke wenkbrauw. Wanneer u helemaal tevreden bent met het model, gaan we beginnen met het pigmenteren.  Na het pigmenteren brengen we een nazorg product aan en we laten de pigmentatie genezen. 

Na ongeveer 7 dagen is de huid helemaal hersteld.

Zes weken later vindt de nabehandeling plaats: de pigmentatie zal enig sinds vervagen en op sommige plekken  afgestoten zijn.  Dit is een normaal proces, er zal bij de ene huid meer afstoten terwijl bij de ander de hele pigmentatie nog goed zit. Bij de 2e behandeling  werken de pigmentatie weer bij.


VRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.