PERFECTE WENKBRAUWEN?

Kies voor PMU!  Met verschillende methode creëren we (weer) de wenkbrauwen die passen in uw gelaat! Soms is het een kwestie van een nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net wat voller, langer of breder wil. Ook is PMU  dé manier om slecht geëpileerde wenkbrauwen weer de juiste vorm te geven.

SHADOW-OMBRE BROWS

Een vollere maar zachte natuurlijke wenkbrauw ?

 

Met de shadow-ombre techniek creeren we een poederachtige wenkbrauw te vergelijken met een zachte aangebrachte wenkbrauwpoeder. Deze techniek wordt met de machine aangebracht en is geschikt voor elk huidtype. De shadow-techniek oogt zacht, natuurlijk en iets compacter. De shadow-ombre geeft een perfecte zachte wenkbrauw niet een hard onnatuurlijk model. Daarnaast geeft de shadow-ombre meer vorm aan de wenkbrauw dan de wat luchtiger hairstroke of micro blading. Bij de shadow-ombre techniek wordt de aanzet van de wenkbrauw luchtiger gepigmenteerd dan het midden en einde van de wenkbrauw. 

 

POWDER BROWS

 

Bij de Powder Brows techniek creëren we een strakkere wenkbrauw, te vergelijken met de Shadow-Ombre maar net iets strakker.

Deze techniek wordt met de machine aangebracht en is geschikt voor elk huidtype, blijven ook lang en goed zichtbaar.

De Powder Brows zijn ook wel bekend als InstaBrows; geven een perfecte strakke make up look.

 

COMBO BROWS

Een combinatie van de hairstroke techniek of Micro blading met de shadow-ombre techniek. Als de huid geschikt is kan het mooier zijn om een paar hairstrokes te plaatsen maar toch het zachte van de shadow te bewaren. De hoeveelheid hairstrokes is naar wens aan te passen.

HAIRSTROKE

De hairstroke techniek wordt aangebracht met de machine, met een flinterdunne steriele nano naald. Bij deze techniek worden haartjes met de natuurlijke haargroei mee, gepigmenteerd. Een PMU Hairstroke geeft dunne strakke strokes of een soft stroke, met een speciale naald kunnen we een poederachtige stroke maken om een zacht effect te creëren. 

 

MICRO BLADING

 

Bij deze manier van pigmenteren wordt een manuele pen

ivm de machine gebruikt. Deze pen heeft een rij ultrafijne, steriele naaldjes. De strokes zijn flinterdun en worden met de natuurlijke haargroei mee, geplaatst. 

Met Micro Blading brengen we pigment onder huid aan met een soort vegende beweging. Hierdoor ontstaan flinterdunne krasjes in uw huid waarin pigment achterblijft.

Micro Blading is mooie techniek maar omdat er toch meer huidtrauma (huidbeschadiging) ontstaat, is Micro blading niet jaar na jaar te doen. Vaak blijft een Micro Blading mooi tot maximaal 3 opfrisbehandelingen .

Tijdens het intake gesprek wordt besproken en bekeken of uw huid hiervoor geschikt is.

 


HOE WERKT HET?

U kunt telefonisch, via Messenger of per mail contact opnemen met de Studio. Vervolgens plannen we intake gesprek in of op een andere dag vóór de behandeling of in combinatie met de behandeling op 1 dag. Tijdens het intakegesprek worden de mogelijkheden en wensen besproken evenals het toestemmingsformulier, de risico's & nazorg. 

 

*Het is aan te raden een emla-creme (lidocaïne)  aan te schaffen voor de behandeling, dit doet u via de huisarts. Deze crème laten we voor het pigmenteren inwerken, het zal de behandeling nagenoeg pijnloos maken.

 

De eerste behandeling duurt zo'n 1,5 tot 2 uur, o.a afhankelijk van het intake gesprek. 
Voor we beginnen worden eerst uw wensen en verwachtingen besproken en het wenkbrauw-model getekend passend bij uw gezichtsvorm en natuurlijke wenkbrauw. Wanneer u helemaal tevreden bent met het model, gaan we beginnen met het pigmenteren.  Na het pigmenteren brengen we een nazorg product aan en we laten de pigmentatie genezen. 

Na ongeveer 7 dagen is de huid helemaal hersteld.

Zes weken later vindt de nabehandeling plaats: de pigmentatie zal enig sinds vervagen en op sommige plekken  afgestoten zijn.  Dit is een normaal proces, er zal bij de ene huid meer afstoten terwijl bij de ander de hele pigmentatie nog goed zit. Bij de 2e behandeling  werken de pigmentatie weer bij.


VRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.