ROOMWEG 172  ENSCHEDE    053 - 785 23 94


Bij studioPMU wordt u gegarandeerd behandeld door een gespecialiseerd PMU artist. Door de jaren heen worden de nieuwste technieken aangeleerd, werken we met geavanceerde apparatuur en veilige pigmenten. Het werken met de nieuwste apparatuur en technieken geven immers de mooiste resultaten!

 

Door masterclasses te volgen bij verschillende opleidingsinstituten blijven we op de hoogte van alle ins & outs betreft PMU. Het aanbod blijft verder ontwikkelen en er worden steeds nieuwe technieken ontdekt ook om bijvoorbeeld een fout geplaatste PMU weer te herstellen.

 

Naast het cosmetische deel van PMU kunt u bij studioPMU ook terecht voor het medische deel ( dermatografie ) zoals bijvoorbeeld het minder zichtbaar maken van littekens of het camoufleren van schisis.

 

Ik, Ilona Groeneweg, werk als PMU specialiste sinds 2001. Naast mijn praktijk in enschede werk ik samen met Huidtherapie Twente ( Enschede en Oldenzaal ) en werk ambulant bij verschillende schoonheidsinstituten ( in Zwolle / Raalte / Oldenzaal)


Waarom StudioPMU?


 20 jaar ervaring in het aanbrengen van Permanente Make-up

  • GGD  vergunning op elke locatie

  • veilige pigmenten en hoogwaardige apparatuur

  • nauwkeurig resultaat en goede service

  • getraind in de nieuwste technieken op gebied van Permanente Make-up & Dermatografie.

  • gespecialiseerd in het verwijderen & corrigeren van foutieve pigmentaties

 

Ilona Groeneweg Ripperda