MESO THERAPIE

-mogelijk vanaf eind maart 2022-

Mesotherapie is een behandeling geschikt voor huidtypes vanaf 25 jaar. De mesotherapie wordt gedaan met rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en vooral hyaluronzuur. Huidcellen worden door middel van kleine prikjes gevoed met de hooggedoseerde ingrediënten en geven uw gehele huid een boost. Het resultaat is een direct een frissere uitstraling!

 

Daarnaast is het mogelijk met crossed-linked hyaluronzuur uw lippen of fijne rimpeltjes op te vullen. Vaak is een klein beetje al voldoende om net uw lippen weer wat meer volume te geven of om bijv een fronslijntje minder zichtbaar te maken. Lijntjes worden zachter en verdwijnen in veel gevallen volledig.

De meso-gun is een intelligent geprogrammeerd systeem dat in staat is het hyaluronzuur net onder de opperhuid in te brengen. Hij is zo ingesteld dat teveel of te diep werken is met dit apparaat uitgesloten is. De kans op zwellingen of zelfs blauwe plekken zijn minimaal.

 

Crossed-linked Hyaluronzuur is een veilig farmaceutisch erkend product. Hyaluronzuur is een huideigen stof en zorg voor de vochtbinding in de huid, het kan tot wel 1000x z'n gewicht aan vocht vasthouden. Het wordt dagelijks door ons eigen lichaam in redelijke grote hoeveelheden aangemaakt en zorgt voor een goed gehydrateerde en stevige huid. Ook worden deze hoeveelheden dagelijks op een natuurlijke manier weer afgebroken. 

Om dit proces te vertragen maken we gebruik van de cross-linked techniek; de hyaluronzuurketens worden zo met elkaar verbonden dat het afbreken langzaam gaat, zo kunt u langer genieten van het resultaat!

 

Met slechts 1 behandeling zal het effect tot 9 maanden zichtbaar zijn.

 

Mesotherapie is geschikt voor:

- algehele skinbooster

- opvullen van lippen

- opvullen van lijntjes


MESO HAIR

-mogelijk vanaf eind maart 2022-

Haaruitval of dunner wordend haar kan verschillende oorzaken hebben, meestal is het erfelijk bepaald maar het kan ook haarziekte zijn zoals alopecia, een ontsteking of een tekort aan bepaalde voedingstoffen.

Het is belangrijk dat eerst de oorzaak vastgesteld wordt. Daarom is het aan te raden eerst een dokter of dermatoloog te raadplegen voor het starten met de Meso Hair behandelingen.

 

Erfelijk bepaalde haaruitval of dunner wordend haar kan goed met mesotherapie Hair behandelend worden. Door middel van mesotherapie wordt de doorbloeding van de hoofd huid gestimuleerd en worden de haarwortels gestimuleerd. Meerdere behandelingen (6 tot 10) zijn veelal wel nodig om het gewenste resultaat te behalen, daarna een onderhoud van 1 keer per 3-6 maanden.

 

Meso Hair:

-ongewenst haaruitval kan worden gestopt of verminderd.

-haarconditie wordt verbetert

-het haar wordt weer voller en dikker.


MICRO NEEDLING

Huid & litteken verbetering d.m.v micro needling.

 

Micro Needling is een behandeling die het mogelijk maakt actieve werkstoffen dieper in de huid te brengen. Door middel van een speciaal micro needling opzet stuk kunnen er minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt worden. De juiste werkstoffen komen in diepere lagen en daarnaast worden ook de collagene en elastine vezels getriggerd. Dit zorgt voor gladder oppervlak. 

 

Bij studioPMU wordt de micro needling behandeling vaak gebruikt in combinatie met de dermatografie. Om zo het eind resultaat nog mooier te krijgen.