Last van kaalheid?   Je bent niet alleen!

 

Veel mannen maar ook vrouwen hebben last van kaalheid of minder volle haarinplant. Met Hair Tattoo of Micro Hair Pigmentation kunnen we met minuscule naaldjes kale plekken met pigment opvullen. Het geeft een natuurlijke look, alsof er echte haarfollikels aanwezig zijn!

 

 

Wat is een Hair Tattoo?

 

Bij een hair tattoo of micro haar pigmentatie  (MHP) wordt met speciaal hiervoor ontwikkelde apparatuur pigmenten in de huid ingebracht.

 

Er worden haarstoppels of haarfollikels nagebootst, welke niet van echt te onderscheiden zijn. Deze behandeling is daarom ideaal voor mensen die of een vollere haarinplant willen de ‘shaven look’ / geschoren look willen.

Het is ook mogelijk om deze behandeling te ondergaan voor de camouflage van littekens of als haarverdichting bij bijvoorbeeld alopecia. Deze behandelingen zijn geschikt voor zowel dames als heren. Met elke haarkleur.

Steeds meer mensen verkiezen een hair tattoo behandeling boven een haartransplantatie. 

 

 

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is micro haar pigmentatie géén chirurgische ingreep. De behandeling wordt onder meer toegepast om haaruitval te camoufleren en eventuele littekens te verbergen. De micro haar pigmentatie techniek maakt het mogelijk om haarstoppeltjes na te bootsen. Het eindresultaat lijkt op een uiterst natuurlijk uitziend geschoren haardracht. Vandaar dat dit ook wel de stoppeltattoo wordt genoemd.

 

Uiteraard gaat u voor een micro haar pigmentatie niet naar een standaard tatooshop, waar wellicht aantrekkelijk lage tarieven worden berekend voor een behandeling. U doet er goed aan om voor een micro haar pigmentatie behandeling naar een professionele studio, salon of kliniek te gaan. Hier betaal je misschien iets meer, maar bent je er wel zeker van dat je in handen bent van professionele behandelaars. Deze MHP specialist weet wat ze doet en welke inktsoorten er gebruikt kunnen worden voor jouw persoonlijke micro haar pigmentatie behandeling.